en de fr es it ru pl sk cz hu at ua ro li in pt nl se dk gr il cn be ch tr
topdestination.biz.tr
Avrupa da ve dünya çapında konaklama   |   Rezervasyon (Log on)
Dünya > Avusturya > Feldkirchen an der Donau > Hotel-Restaurant Faustschlössl
Hotel-Restaurant Faustschlössl

Hotel-Restaurant Faustschlössl, Oberlandshaag 72, Feldkirchen an der Donau

4101 Feldkirchen an der Donau Avusturya Upper Austria

Harita             Bu oteli paylaş:

Fotoğraf Albümü

Tüm fotoğrafları görmek için fotoğrafın üstüne tıklayın Hotel-Restaurant Faustschlössl.

Konaklama şekli

Otel

Otelin özellikleri

Restoran, Evcil hayvan girebilir, Oda servisi, Bar, Golf sahası (3 km içinde), Gazeteler, Bahçe, Teras, Sigara içilmeyen odalar, Balık tutma, Çamaşırhane, Aile odaları, Ütü hizmeti, Düğün süiti, Hızlı check-in/check-out, Emanet kasası, Masa tenisi, Bisiklet kiralama, Kano, Hiking, Şapel/tapınak, Barbekü olanağı, Paketli öğle yemeği, Bisiklete binme, Isıtma, Faks/fotokopi, Bagaj muhafazası, Ücretsiz Wi-Fi İnternet Bağlantısı, Özel sigara içilir alan, Özel plaj alanı, Restoran (alakart), Güneşlenme terası, Açık yüzme havuzu (sezonluk), Bisikletler mevcut (ücretsiz), Transfer servisi (ücretli), Özel diyet menüleri (isteğe tabi), Tesis bünyesinde su sporu olanakları, Havaalanı servisi (ücretli), Özel park yeri.

Kabul edilen kredi kartları

Maestro, Visa, Euro/Mastercard, EC-Card, Diners Club.

Geliş

14:00 dan 22:00 ya kadar

Gidiş

07:00 dan 11:00 ya kadar

Otel oda sayısı

Oda tipiMaksimum kişi sayısı fiyat
Tek Kişilik
Minibar, Duş, Emanet Kasası, Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Uyandırma Servisi/Çalar Saat, Balkon, Radyo, Çalışma Masası, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Isıtma, Uydu TV, Halı Kaplı Zemin, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Uyandırma Servisi, Gardırop, Bahçe Manzarası
Comfort Tek Kişilik Oda
1       Boş oda durumunu görmek için tarih girdiğinizde otel fiyatları da gösterilir!
Çift Kişilik
Minibar, Emanet Kasası, Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Radyo, Çalışma Masası, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Isıtma, Uydu TV, Küvet veya Duş, Halı Kaplı Zemin, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Uyandırma Servisi
Comfort Çift Kişilik Oda
2       Boş oda durumunu görmek için tarih girdiğinizde otel fiyatları da gösterilir!
Tek Kişilik
Minibar, Emanet Kasası, Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Radyo, Çalışma Masası, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Isıtma, Uydu TV, Küvet veya Duş, Halı Kaplı Zemin, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Manzara, Uyandırma Servisi, Gardırop
Tek Kişilik "Premium" Oda
Süit
Minibar, Duş, TV, Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Radyo, Çalışma Masası, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Veranda/Avlu, Banyo, Isıtma, Uydu TV, Küvet veya Duş, Halı Kaplı Zemin, Uyandırma Servisi
Çift Kişilik
Minibar, Emanet Kasası, Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Radyo, Çalışma Masası, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Isıtma, Uydu TV, Küvet veya Duş, Halı Kaplı Zemin, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Kanepe, Manzara, Uyandırma Servisi, Gardırop
Çift Kişilik Panoramik Manzaralı Oda
Süit
Minibar, Emanet Kasası, Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Balkon, Radyo, Çalışma Masası, Oturma Alanı, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Isıtma, Uydu TV, Küvet veya Duş, Halı Kaplı Zemin, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Uyandırma Servisi, Gardırop, Nehir manzarası
Junior Süit
Çift Yataklı/Kişilik
Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Çalışma Masası, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Isıtma, Uydu TV, Küvet veya Duş, Halı Kaplı Zemin, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Ahşap/Parke Zemin, Uyandırma Servisi, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, Havlular, Üst katlara yalnızca merdivenle erişilebilmektedir
Comfort Çift Kişilik/İki Yataklı Oda
Bu iki yataklı/çift kişilik odada uydu TV bulunmaktadır.
Üç Kişilik
Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Çalışma Masası, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Isıtma, Uydu TV, Halı Kaplı Zemin, Uyandırma Servisi, Gardırop, Üst katlara yalnızca merdivenle erişilebilmektedir
Üç Kişilik Comfort Oda
Bu odalar 25 metrekare büyüklüğündedir.
3       Boş oda durumunu görmek için tarih girdiğinizde otel fiyatları da gösterilir!

Döviz Kurları

Kısa açıklama

Idyllically located on the banks of the Danube River, this charming hotel combines beautiful views with historical aspects and genuine Austrian hospitality.

Experience a delightful stay at Hotel-Restaurant Faustschlössl. All rooms are comfortably spacious and radiate a welcoming atmosphere. Indulge in various culinary delights at the hotel restaurant or read a newspaper on the terrace. For honeymooners, the hotel offers a bridal suite and the option to have breakfast in the room.

The hotel surroundings are ideal for guests enjoying being outdoors. Listen to the Danube rushing past in the comfort of your room or explore the area by bike. Hotel-Restaurant Faustschlössl staff regularly organizes charity golf tournaments on the nearby 18-hole golf course. The hotel ambience also suits business meetings and festive banquets.

Önemli bilgiler

Restoranın salı günleri kapalı olduğunu lütfen unutmayın.

İptal Koşulları

Gizlilik ilkesi   Kredi kartları hakkında