en de fr es it ru pl sk cz hu at ua ro li in pt nl se dk gr il cn be ch tr
topdestination.biz.tr
Avrupa da ve dünya çapında konaklama   |   Rezervasyon (Log on)
Dünya > Avusturya > Feldkirchen an der Donau > Hotel-Restaurant Faustschlössl
Hotel-Restaurant Faustschlössl

Hotel-Restaurant Faustschlössl, Oberlandshaag 72, Feldkirchen an der Donau

4101 Feldkirchen an der Donau Avusturya

Harita             Bu oteli paylaş:

Fotoğraf Albümü

Tüm fotoğrafları görmek için fotoğrafın üstüne tıklayın Hotel-Restaurant Faustschlössl.

Konaklama şekli

Otel

Otelin özellikleri

WiFi tüm alanlarda mevcut, Golf sahası (3 km içinde), Balık tutma, Masa tenisi, Kano, Hiking, Bisiklete binme, Tesis bünyesinde su sporu olanakları, Restoran, Oda servisi, Bar, Barbekü olanağı, Paketli öğle yemeği, Restoran (alakart), Özel diyet menüleri (isteğe tabi), Özel plaj alanı, Açık yüzme havuzu (sezonluk), Havaalanı servisi, Bisiklet kiralama, Bisikletler mevcut (ücretsiz), Transfer servisi (ücretli), Havaalanı servisi (ücretli), Gazeteler, Hızlı check-in/check-out, Emanet kasası, Tur masası, Bagaj muhafazası, Bahçe, Teras, Güneşlenme terası, Çamaşırhane, Ütü hizmeti, Toplantı/ziyafet imkanları, Faks/fotokopi, Sigara içilmeyen odalar, Aile odaları, Düğün süiti, Isıtma, Özel sigara içilir alan.

Kabul edilen kredi kartları

Maestro, Visa, Euro/Mastercard, EC-Card, Diners Club.

Geliş

14:00 dan 22:00 ya kadar

Gidiş

07:00 dan 11:00 ya kadar

Otel oda sayısı

Oda tipiMaksimum kişi sayısı fiyat
Tek Kişilik
Emanet Kasası, Çalışma Masası, Isıtma, Halı Kaplı Zemin, Gardırop, Duş, Saç Kurutma Makinesi, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, TV, Telefon, Radyo, Uydu TV, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Minibar, Uyandırma Servisi/Çalar Saat, Uyandırma Servisi, Balkon, Bahçe Manzarası
Comfort Tek Kişilik Oda
1       Boş oda durumunu görmek için tarih girdiğinizde otel fiyatları da gösterilir!
Çift Kişilik
Emanet Kasası, Çalışma Masası, Isıtma, Halı Kaplı Zemin, Gardırop, Saç Kurutma Makinesi, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Küvet veya Duş, TV, Telefon, Radyo, Uydu TV, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Minibar, Uyandırma Servisi
Comfort Çift Kişilik Oda
2       Boş oda durumunu görmek için tarih girdiğinizde otel fiyatları da gösterilir!
Tek Kişilik
Emanet Kasası, Çalışma Masası, Isıtma, Halı Kaplı Zemin, Gardırop, Duş, Saç Kurutma Makinesi, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Küvet veya Duş, TV, Telefon, Radyo, Uydu TV, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Minibar, Uyandırma Servisi, Manzara
Tek Kişilik "Premium" Oda
Çift Kişilik
Emanet Kasası, Çalışma Masası, Isıtma, Halı Kaplı Zemin, Kanepe, Gardırop, Saç Kurutma Makinesi, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Küvet veya Duş, TV, Telefon, Radyo, Uydu TV, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Minibar, Uyandırma Servisi, Manzara
Çift Kişilik Panoramik Manzaralı Oda
Süit
Emanet Kasası, Çalışma Masası, Oturma Alanı, Isıtma, Halı Kaplı Zemin, Kanepe, Gardırop, Küvet, Saç Kurutma Makinesi, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, Küvet veya Duş, TV, Telefon, Radyo, Uydu TV, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Minibar, Uyandırma Servisi, Balkon, Nehir manzarası
Junior Süit
Üç Kişilik
Emanet Kasası, Çalışma Masası, Isıtma, Halı Kaplı Zemin, Gardırop, Duş, Saç Kurutma Makinesi, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Banyo, TV, Telefon, Uydu TV, Uyandırma Servisi, Üst katlara yalnızca merdivenle erişilebilmektedir
Üç Kişilik Comfort Oda
Bu odalar 25 metrekare büyüklüğündedir.
3       Boş oda durumunu görmek için tarih girdiğinizde otel fiyatları da gösterilir!
Çift Yataklı/Kişilik
Standart Çift Kişilik Oda
Odalar 15 metrekaredir.

Döviz Kurları

Kısa açıklama

Idyllically located on the banks of the Danube River, this charming hotel combines beautiful views with historical aspects and genuine Austrian hospitality.

Experience a delightful stay at Hotel-Restaurant Faustschlössl. All rooms are comfortably spacious and radiate a welcoming atmosphere. Indulge in various culinary delights at the hotel restaurant or read a newspaper on the terrace. For honeymooners, the hotel offers a bridal suite and the option to have breakfast in the room.

The hotel surroundings are ideal for guests enjoying being outdoors. Listen to the Danube rushing past in the comfort of your room or explore the area by bike. Hotel-Restaurant Faustschlössl staff regularly organizes charity golf tournaments on the nearby 18-hole golf course. The hotel ambience also suits business meetings and festive banquets.

Önemli bilgiler

Restoranın salı günleri kapalı olduğunu lütfen unutmayın.

İptal Koşulları

Gizlilik ilkesi   Kredi kartları hakkında